HIGH
COCKTAIL

Laat je zintuigen ontwaken tijdens onze High Cocktail, waar elke slok een avontuur is. Ontdek verrassende smaakcombinaties en geniet van een weelderige mix van ambachtelijke cocktails in een stijlvolle setting.

Geniet van een heerlijke proeverij met cava vooraf en 2 verschillende cocktails. Geserveerd met bijpassende gerechten en bites. We sluiten af met een zoete plank.

Vanaf 2 personen te reserveren voor 39.50 p.p.

SHARED
LUNCH

Ontdek onze gedeelde lunch, een heerlijke samensmelting van smaken en gezelligheid die perfect past bij een ontspannen middag met vrienden, familie of collega’s.

Onze shared lunch is een gezellige en ongedwongen gelegenheid om met elkaar te genieten van een scala aan smaken en gerechten, waarbij de nadruk ligt op het delen van goede momenten en lekker eten.

Vanaf 8 personen te reserveren voor 21,50 p.p.

HIGH
TEA

Een high-tea waar traditionele en eigentijdse smaken samenkomen. Door onze met zorg samengestelde selectie, vergezeld door een scala aan exquise theeën van Urban Tea Garden.

Geniet van een heerlijke luxe high-tea van 4 rondes met een assortiment van hartige en zoete lekkernijen. Tijdens de high-tea serveren we onbeperkt thee en water.

Vanaf 6 personen te reserveren voor 34.50 p.p.

BABYSHOWER, VERJAARDAG TOT BEDRIJFSBORREL

Maak van speciale gelegenheden onvergetelijke momenten bij Mace. Of het nu gaat om een babyshower, een feestelijke verjaardag of een bedrijfsborrel, wij creëren de perfecte setting met heerlijke bites en drankjes. Laat ons je bijzondere moment nog specialer maken!

NEEM CONTACT MET ONS OP